2008. november 29., szombat

A kezdet

Minden kezdet nehéz! A Blogtéren épp elvágni készülök a szálakat. Egy elég elkeseredett hangú postot sikerült írnom - ugyanis eléggé el vagyok keseredve amiatt, hogy lassan egy hete nem megy az a bughalom, és semmi esély sincs arra, hogy történjen valami. A gépház nem válaszol - nekem már nem, de most valaki próbált kedvesen közbenjárni értem, így már neki sem. Nem mondanak semmit! Közölnének legalább valamit, hogy mikorra várható mozgás az ügyben, de semmi. Hallgatnak, és ez a legrosszabb. Írtam nekik a bejelentőlapon egy 'kedves' üzenetet és egy konkrét határidő kérést, hogy azután megyek. Gondolom az eddigi gyakorlat szerint erre sem fognak válaszolni, de (nem tudom miért) kapnak még egy hetet. A jövő hét szombaton, ha addig sem történik semmi, a Blogtéren megszűnik a sparhelt.blogter.hu blog. Mentés után törölni fogom, és költözöm ide, vagy máshova..

5 megjegyzés:

rooza írta...

Kedves Sparhelt, mi lesz, ha a "kályha" is elmegy??

Érdemes megfontolni, ha mást nem is de a törlést mindenképpen. Nem szabad. Az olvasók miatt.

(itt a szóellenőrzést útálom a kommenteléskor, bár neked nem annyira hiányzik ;))

Sparhelt írta...

Ha firefoxot használsz az tud helyesírás ellenőrzést..
Ha elmegyek, nem hagyom ott nekik a blogomat. Vagy sikerül feltenni máshol, vagy sem, de ott nem fog maradni semmi, esetleg csak egy emlékhely, ezt eldöntöttem.

Netta írta...

Nya hajrá. enyémet már elköltöztették - csak a cimkék nincsenek meg :S De írtam nekik, hátha bele tudják tenni azt is. Majd meglátjuk.

Amúgy meg, hogy nem ott írod a blogot attól még az ottani blogokhoz is irkálhatsz kommenteket...

Sparhelt írta...

Azt lehet tudni, hogy hova?

Sparhelt írta...

Amúgy meg rendesek, mert nem lehet csak úgy törölni a blogot..