2007. május 26., szombat

Közlekedés újratöltve

Az M0 autóút építési munkálatai miatt a 2/b jelû autóúton a fóti, dunakeszi illetve a budapesti csomópontok térségében jelentősebb volumenű terelések kerültek kialakításra. Az érintett autóút (2/b) azonban nem az ÁAK Zrt. hanem a Magyar Közút Kht. kezelésben áll. Az ÁAK Zrt. tehát nem rendelheti el az M3 autópálya szakaszos díjmentesítést mindaddig amíg az M3 autópályát terelõúttá nem minõsítik.

Tekintve azonban, hogy a Magyar Közút Kht. ilyen jellegű információt mindezidáig nem közölt, továbbá terelő utat a helyi úthálózat alkalmazásával hozott létre, kompetencia hiányában az ÁAK Zrt. további érdemi lépéseket nem tehet az ügy érdekében.

További balesetmentes közlekedést kívánunk!

Megpróbálom értelmezni a választ. Minden jó, mindenki a helyén áll és figyel, de sajnos nem tehet semmit az ügyben. Tulajdonképpen marad minden a régiben. (A vicc az az egészben, hogy nincs figyelmeztetés a lezárásokról csak közvetlenül az úton, ahol már régen késő, és semmilyen, helyi úthálózaton megvalósult terelésről nem tudok. Feltűnt volna. A dugóban töltött közel egy óra alatt bőven lett volna időm tanulmányozni a kérdést.) Miért érzem úgy, hogy sok bába között elvész a gyerek?

Nincsenek megjegyzések: