2010. szeptember 22., szerda

Hírek másképpen

Az eredeti hír:

Túlmelegedett egy Boeing 737-600-as futóműve kedd délután Ferihegyen. A pilóta felszálláshoz készült, amikor összeütközött egy madárral, és vissza kellett fordulnia. A gépnek már csak egy rövid szakasz állt a rendelkezésére ahhoz, hogy megálljon, ezért hevültek fel a futóművei.

A reptéri tűzoltók öt kocsival vonultak a 2B terminálra, a felhevült futóműveket nagyteljesítményű ventillátorokkal és vízsugárral hűtötték.

Az Isztambulba tartó járaton összesen százan utaztak: 95 utas és az ötfős személyzet. Mindannyian épségben hagyták el a gépet, a tűzoltóknak pedig sikerült időben lehűteniük a futóművet, tűz nem volt, közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A hír egy másik szempontból:

Erdei tudósítónk jelentette: Furcsa eltűnési ügyben nyomoznak mezei kollégáink a Szárnyfelügyeletnél. Kedd délután  Solymosi  Béla éppen mindennapi sétarepülését  végezte egy mező felett, apró rágcsálókat  keresve, amikor  egy nagy fehér madár egyszerűen  elnyelte. Mindenki szeretve tisztelt Bélájából  a helyszínre érkező kollégáknak egy tollcsomót sem sikerült meglelniük,  ami felettébb elgondolkoztatott mindenkit. A nagy fehér madarat nem sikerült azonosítani, kérdésre nem válaszol csak furcsa erős zajt csap, gyorsan mozgó és visítozó piros dobozokból vízzel locsolják a lábait és a gyomrából embereket öklendezett fel. Bélának továbbra sincs nyoma. Aki látta, vagy találkozott vele, kérjük jelezze a hatóságoknak.


Nincsenek megjegyzések: