Mindenki másképp csinálja, mindenhol másképp néz ki. Többek között a büfénkben is, de nagyjából vannak elvárásai az embernek azzal kapcsolatban, ha somlóit rendel desszertként. Egyszer ki kellett próbálnom, de talán itt meg is állok ezzel, nem feszegetném a lehetőségek határait ebben a műfajban. Meggyőződésem, hogy a büfés lány csak azért tesz rá tejszínhabot (ami látványosan ereszkedik már percek óta!) hogy jótékonyan elfedje a mélységeket, amit talán ízlelni jó, látni semmiképpen nem praktikus.
2010. október 20., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Amikor az Annabellában dolgoztam, ebéd után, ha a büfében vásároltam somlóit, - valami okból kifolyólag - a söntés előtt vitt el az utam, hol egy löttynyi rumot kaptam rá. Ki törődött a habbal akkor még.!?
(Reménykedem, ez nem hizlalt, hogy olvastalak, ugyanis ma nincs vacsi.)
Megjegyzés küldése