2010. október 19., kedd

Playboy

Gyerekként mindig irigykedve néztem a nagyobb fiúkat akik Playboyt lapozgattak. Igazán szerencsések ki tudtak pár példányt túrni valami iskolai papírgyűjtés halmai közül - akkor még igen nagy kincs volt az ilyesmi, pucér nőt csak az láthatott, akinek idősebb nővére lehetett és megleste fürdés közben. A mai világban elképzelhetetlen, amikor mindenhol a testiség folyik a csapokból, amikor a kutyapórázt is két pár formás csöccsel kell reklámozni, az, hogy pár meztelen képért serdülő korú fiúk ölre mentek volna. Ezt annak az apropóján (vagy apró popóján?) mondom, hogy megvettem a gyereknek azt, ami miatt régóta rágja már a fülem - egy Playboy újságot. Az ára majdnem egy ezres - előfizetőknek csak a fele lenne - minőségileg kiváló, bár nem vagyok meggyőződve, hogy a hölgyek az életben is így néznek ki, főleg reggel, ébredés után. De a visszagondolás a gyermeki énemre és egy felnőttkorban megvalósult álom - azt hiszem ez megfizethetetlen.

5 megjegyzés:

Unknown írta...

hmmmmm... én nem biztos, hogy megvettem volna, persze tőlem nem is kért ilyet a fiam. Lehet, máshol elégítette ki a kíváncsiságát?

Sparhelt írta...

Én úgy voltam vele, hogy inkább azt nézze amit én adok neki, mint maga keresse meg..

Névtelen írta...

Igen, mindenhol a testiség folyik a csapokból, de hamis látszatot keltve (pl. pornófilmekben az érzelmek mentes szex, ami úgy megy, mintha egy gombot nyomnának meg a szereplőkben, vagy a nőknek és férfiaknak a tökéletes testről sugallt kép). Szóval, ez folyik, de ennek köze nincs a testiséghez. Az lenne az igazi, ha azt sugallnák, hogy fogadd el a tested, törődj a testeddel, mindjárt másképp lennének a dolgok.. Igaz, akkor nem lenne szépségipar, és a divatdiktátorok is elmehetnének a melegebb éghajlatra:D Na, ezért tartunk itt.

Sparhelt írta...

Szerintem ez terminológiai vita. :-)

Névtelen írta...

Vita? Az mi?
:D