2021. május 23., vasárnap

Antibors

               Azt hiszem korszakalkotó felfedezést tettem, amitől mindenképpen járni fog nekem a fizikai Nobel-díj konyhatagozatának ezüst fokozata a habverőkkel. Szóval itt van ez a borskérdés. A család folyamatosan panaszkodik az ételben előforduló nagymennyiségű feketebors végett, pedig nem is szoktam beletenni annyit. Legutóbb is, mikor készült a pörkölt, beleszórtam az edénybe kábé tíz szemet és vagy negyvenet szedtünk ki belőle, miközben ettük. Mint elméleti gondolkodónak, rögtön szöget ütött ez a fejembe és mivel tudjuk, hogy a világegyetemünk egyszerre tartalmaz anyagot és antianyagot is, így feltételezhető, hogy az anomáliát az antibors/bors transzformáció okozhatja. Főzés közben az ételben található sertéspörkölt atomok elindítják az antibors transzformációt, amitől a zacskóból, a bors mellett láthatatlanul megbúvó antibors részecskék a bő szaft hatására borssá transzformálódnak. Ez csak így történhet, ugyanis ez mindent megmagyaráz! Azt hiszem cikket kéne írnom belőle! Gondolom meg is tudna jelenni valamelyik tudományos lapban, mondjuk a Readers Digestben vagy a Harmadik évezredben. Ameddig nem futok be a tudományos világba, gyorsan indítok egy petíciót azért, hogy a borsos zacskón tüntessék fel a gyártók az antibors tartalmat!

Nincsenek megjegyzések: