2007. szeptember 11., kedd

Közlekedési amáliák

A közlekedésben időnként megmagyarázhatatlan dolgok történnek, akár csak a női lélekben. Épeszű férfiember ezeket ugyanúgy képtelen felfogni, ahogy egy igazi nőt sem érthet meg - ugyanis akkor véget érne a világ, megszűnne minden élet a földön, és valami bizarrabb venné rögtön kezdetét - tehát, hogy a dolgok ilyen lefolyást vegyenek, eléggé valószínűtlen. Mivel a közlekedés ennyire bonyolult és érthetetlen dolog, mindenképpen női lélekkel kell bírnia. Ez magyarázhatja azokat a jelenségeket, amivel nap mint nap találkozhatunk, például:
- Egy ideális sebességgel mozgó autókonvoj azonnal lelassul, ha megszűnik az előzési lehetőség, és felgyorsul, ha újra lehet előzni. (Persze csak akkor ha senki sem előz.)
- Mindig akkor jönnek szembe, ha amúgy lehetne előzni. A záróvonal feltűnése blokkolja a szembejövők áradatát, remek alkalmat teremtve az előzésre - amit persze a jelek (és többnyire a helyzet is) tiltanak.
- Az az autó, amelyik blokkolja a forgalmat, mindig ugyanoda megy ahova te! A célállomás előtt egy utcával kanyarodik le, addig viszont sikeresen akadályozza meg az összes olyan kísérletedet, amely a megelőzésére irányul.
- Az előtted menő pont ugyanazt a parkolóhelyet nézte ki magának, mint te.

Nincsenek megjegyzések: