2009. június 9., kedd

Szőrtelenül

Lehetnék akár egy angol Sir, most nem nő rajtam semmi szőr. Illetve nőtt, de a sutba dobtam. Most jött el életemnek az a szakasza, amikor megfáradt férfiúi díszemet, az arcszőrzetemet, úgyismint a dicső szakállviseletet az enyészetre bíztam. Egész más érzés, és már sikerült is rá ideológiát találnom, hogy miért e pálfordulás. Azt hiszem az első meztelencsiga érezhette magát igy, amikor rájött arra, hogy a házát a salátabárban hagyta, és nincs kedve egy hónapot arra tölteni, hogy megkeresse. Furcsa csupasz érzés, de nem mondom, hogy kellemetlen. Itt a nyár, így legalább a képem is lepirul. Majd télre visszanövesztem, akkor minden hasznos, ami melegít..

6 megjegyzés:

Netta írta...

bizti naon jóképű lehetsz így :) Van képed hozzá? :)

Sparhelt írta...

Itt hordom a fejemen nap mint nap..

Netta írta...

hát pedig aszittem már hátul hordod lejebb :)))

ja meg be vagy nevezve megin a goldenblogizére, csak úgy ;-) Vagyis azért ha nyersz akkor a nyugodt kis blogod elárasszák majd a rajongók amit úgy utálnál. Vagy nem is tudom mit szólnál ha nyernél. Talán még celeb is lennél... pákóval szerepelhetnél a tévében :DDD Ezen is gondolkodhatsz a munkád helyett :)))

Sparhelt írta...

Te neveztél be?
Amúgy azt hiszem nincs esélyem, hogy nyerjek, így nem kell a fekete pákón gondolkodnom, sőt a maunika sóban sem kell összeverekednem senkivel.. :-)

Netta írta...

én, meglep?

pedig jó lenne :D

Sparhelt írta...

Tudtam, hogy tőled minden kitelik.. :-)